Moed

Om in control te zijn heb je moed nodig. Moed om doelbewust en succesvol hetzelfde te laten zijn. Moed om datgene te doen wat nodig is, instede van te doen wat men vraagt. Moed is nodig om transparant en eerlijk te zijn. Moed is vooral nodig om iedere dag kritisch naar jezelf te kijken en te bepalen wat er eigenlijk beter zou kunnen.

Heb jij de moed om te werken aan het Engagement van jezelf en ons allen ? Begin dan gelijk door jezelf vandaag nog tot Minister van Engagement te benoemen. Wordt de bewindspersoon die zich, samen met alle andere bewindslieden van dit Ministerie, inzet voor een betrokken en bevlogen samenleving.

Je krijgt geen dienstauto, geen salaris en al helemaal geen pluche. Wat je wel krijgt is waardering, vertrouwen en een kans om te bouwen aan je eigen idealen. Durf jij daar voor te gaan ? Dan toon jij de moed die past bij een Minister van Engagement !

Engagement fist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>