Toegewijd

De toewijding van een Minister van Engagement reikt verder dan het eigen belang. Het reikt ook verder dan de eigen grenzen. Toewijding is het heilige vuur dat het verschil maakt tussen iets doen of iets realiseren.

Ministers van Engagement realiseren en zijn derhalve dus altijd toegewijd. Zij laten zich niet om de tuin leiden, inpakken of afschepen. Zij haken niet vroegtijdig af uit angsten, luiheid of onvermogen. Zij verschuilen zich niet achter excuses en verzinnen geen redenen om iets niet te doen. Zij verzinnen redenen om iets te realiseren. Zij tonen toewijding om te komen tot zaken als creativiteit, onverschrokkenheid en mentaliteit.

Wordt jij Minister van Engagement ? Toon je toewijding door vandaag jezelf nog te benoemen en dit bekend te stellen. Jij bent de nieuwe bewindspersoon die jouw leven vorm geeft en daarmee zichzelf inzet voor een betrokken en bevlogen samenleving.

Engagement vuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>