Verbonden

Verbondenheid is essentieel om al je kracht en toewijding van waarde te laten zijn. Verbondenheid met je doelen en verbondenheid met de ander.

Vind verbondenheid in gemeenschappelijke achtergronden en zoek de verbondenheid in gemeenschappelijke doelen. Verbondenheid maakt dat de Minister van Engagement zich bewindspersoon mag voelen. Er is een hoger en/of groter doel dan jezelf en datgene waar je aan verbonden bent mag zich beroepen op jouw kracht en toewijding. Verbondenheid steunt, troost en vergroot als het niet goed gaat. Verbondenheid versnelt, versterkt en versoepeld als het wel goed gaat. Deel je verliezen én deel je winsten, daarmee toon je de verbondenheid die een goed Minsiter van Engagement nodig heeft om duurzaam succesvol te zijn.

Wil jij Minister van Engagement zijn, verbind jezelf aan een ideaal, een koers en ga het realiseren. Door jezelf als Minister van Engagement te benoemen ben je niet alleen en kan je verbondenheid als ultiem wapen inzetten.

Engagement chain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>